v

作品連結
藝術家
藝術家
謝明錩
展覽
展覽
活水-2017桃園國際水彩大展
作品目錄
全部作品
全部作品
全部作品(16)
創作年代
創作年代
2015(3)
2013(2)
2012(1)
2011(5)
1998(1)
材質分類
材質分類
水彩(13)

藝術家
謝明錩


桃園網路美術館

33053桃園市桃園區縣府路21號
電話(03)3322592#8705
傳真(03)3333266



Google Map
作品
謝明錩 / 愛的禮物 Gift of Affection

材質 / 水彩
年代 / 2015
尺寸(cm)/ 44.2x76cm
「美」其實無所不在。大自然給了我們很多創作題材,但人文景觀帶給我們新奇感受。有點像二手創作,一個巧手的人,編結了那個玫瑰花球,而我透過玻璃的掩映,揉合藝術眼光與水彩技巧重新創造了它。背景中兩顆隱藏的心讓畫說話了。
“Beauty” is practically everywhere. The Mother Nature has given us ample themes for creation, while the human landscape grants us novel experience. It is like a second-hand creation. Someone with deft hands made the ball of roses, and I re-created it through the reflection of glass with an artistic sense and watercolor technique. Let the two hearts hidden at the back speak for the painting.

     Copyright 桃園網路美術館 All Rights Reserved.  Powered by 訊丞資訊.